GLAD!

Vet ni vad? min mamma har köpt stora vita papper och skit bra pennor till mig!! så idag har jag suttit och målat en hel del, ska se om jag kan få någon bild någon dag. Dock krävs det övning med dessa pennor, och jag har ju bara användt dom idag så är inte så jätte duktig än, har iaf målat en tavla till mamma som hon ville ha, men det vet hon inte än, har lagt den på hennes säng så den får hon se när hon går och lägger sig ^^ hihi. Måla är det roligaste jag vet!

Idag har familjen köpt ny husvagn som dom ska inviga i helgen dvs Mamma, Bosse (mammas sambo), Ellinor (Bosses dotter) och Rebecka (min lillasyster).. jag ska bo hos min storasyster, ska bli mysigt :) Då blir det helt klart att ta med sig mina målargrejjer!

Serveringen idag gick jätte bra! hade ca 9 personer bara, men 6 av dom var elever från min skola som går årsk 1, kändes som att dom satt och kolla allting jag gjorde fel, men jag tror faktist jag vet mer än vad dom gör, jag hoppas det iaf eftersom jag har ett helt år mer utbildning ^^, Imorgon har vi ca 70 bokningar, 30 pers av dom är tyskar, kul.. Så¨kommer få prata engelska med dom, och dom som känner mig vet att min engelska inte är den bästa :P menmen det ska nog gå bra! :)

Nu ska jag äta pizza, får se om det blir ett inglägg senare :)


Puss&kram!


pluggpluggplugg

God kväll

Rubriken talar ju för sig själv, men jag ska gå in på det lite "djupare" tänkte jag ;P Idag har jag och sofia suttit och pluggat med våran inlämning i drama hela dagen, vi håller på och gör en skämt tidning, där vi skriver om olika saker tex. egen gjorda horoskop som vi gör lite roligare ett ex är " skytten - du märker idag att du har börjat få väldigt mycket håravfall, skit i det du kommer ändå att bli flintis inom en snar framtid" höhö, så vi sitter alltså och kommer på olika sådanna, sen har vi även fjort ett repotage som handlar om att vi besöker en transvestit, mycket rolig! sen har vi gjort en "inne" och "ute" lista, vad som är inne och vad som är ute då asså. senare ska vi även göra en sida med nyheter och med barn citat :), det känns verkligen inte som att man gör en läxa, det är hur kul som helst!

Det är väll istort sett det som har hänt idag. Blev även väldigt besviken på en person, men jag är inte förvånad så jag försöker skita i det istället :)

I morgon i skolan har jag servering, förhoppningsvis får jag inte mer än 3 bord, jag känner mig inte helt säker än. man tror att det är lättare än vad det är kan jag lova!

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på min skönhetssömn ;) skriver i morgon :)

Nattinatti!

seg-söndag!

Godmorgon!

Idag väckte pappa oss vid ca 10, var verkligen hur trött som helst, kunde knappt komma upp ur sängen, men min urinblåsa tvingade mig ;D ni vet den hängande grejjen i munnen ? (jag kallar den snoppen^^) den är jätte svullen på mig! vad kan det bero på? blev jätte rädd i morse, för kunde knappt svälja för den och när jag svälljde så kändes det som den åkte ner i halsen, lite läskigt faktist :P

Vad händer idag? själv har jag ingen aning, ska snart börja packa ner mina kläder och allting eftersom jag varit hos pappa denna helgen och ska till mamma idag. guud vad fort denna helgen har gått! det är snart sommarlov ju! helt sjukt, känns som det bara va en månad sen det va julafton.

Måste plugga idag med, eftersom jag glömde av att göra det igår. har nämligen prov i morgon i miljö. Så hoppas att det ska gå bra, ni får hålla tummarna för mig ;)

Nu ska jag läsa bloggar, som jag gör varje dag :D
Kraaaam

rest in peace

I tisdags tog lille Victor sitt sista andetag och föll in i en livssömn. Jag vill skänka en tanke åt hans familj och nära som sörjer, det ofattbara hände, sånt som inte ska hända små barn! det går inte med ord förklara hur något sådant känns, jag hoppas att jag aldrig kommer veta hur något sådant känns heller. Jag hoppas du har det bättre i himmlen Victor, utan alla slangar och sprutor. Ta hand om alla där uppe, och hälsa min syster och min farfar! <3

R.I.P

Victor ♥
Syster ♥
Farfar ♥

NOW I`M BACK!

Hejsan hoppsan,

Nu tycker jag att pausen får vara över, jag har kännt för att skriva ett par gånger men glömt av det när jag väl satt mig vid datan (glömska jag!), men nu ska jag försöka att bli mer aktiv bloggare ;D det är värt ett försök iaf! Några som har skrivit och velat att jag ska börja blogga igen, så hoppas ni blir glada nu när ni får er ett nytt inlägg!

Helt ärligt har jag inte så jätte mycket att berätta, förra veckan var det lov, Sofia fick sitt körkort för två veckor sen, så har för det mesta bara åkt bil, har kört två svängar i Drive in på McDonalds, sofia är duktig på dom skarpa svängarna där nu ;) Lovet gick fort och sen var det bara till att vänja sig vid att vakna tidigt och åka till skolan igen, man känner verkligen att det snart är sommarlov! Många kurser i skolan som är avslutade, bl.a Engelska, skööönt, slippa det nu. Men inte lika skönt att jag har så många inlämmningar kvar i Svenska, ska försöka hinna med dom innan skolan slutar, annars blir det till att plugga lite över sommarlovet :)

Igår blev det att jag och familjen åkte och spela bowling, guud vad dåligt det gick för mig! som tur var kunde jag skylla på att dom som jobbade där skrev att jag hette monica istället för marica ^^ jag är en skit dålig förslorare, många gånger som jag bara tänkte gå ut, men jag tog mig i kragen och låtsades vara oseriös ;P

Ikväll blir det till att äta tacos med tha famili, och sen ska jag försöka dra med mig min syrra ut och gå eller cykla, behöver motion! och tacosen sätter ju sig direkt på magen.. Eller är det verkligen så onyttigt, jag menar det är ju mest sallad man äter, det är väll isåfall cream freschen (vet inte hur det stavas) som är onyttig?

Tycker det är så jobbigt,min lilla älskling Elvis (min katt) , kommer vi bli tvungna att göra oss av med, vi ska flytta till ny lägenhet snart och pappa vill inte ha med han till den + att mina två av mina systrar är allergiska. Han är verkligen världens underbaraste, kommer alltid och ska mysa med en, och när man sover vill han ligga nära och höra när man andas. Om det är någon som vill ha en katt så hör av er, för vill verkligen inte lämna in han till blåstjärna :(

Nu ska jag börja plugga lite naturkunskap, kanske skriver ett inlägg senare :)

Kraaaam


PAUSE!

Jag tar en pause från bloggandet, börjar skriva igen när jag har samlat på mig lite att skriva om :)

RSS 2.0