kattungar!

jag fick hem två små kattungar igår, som heter Vilda och Betty. dom har redan visat varsin egen personlighet, Betty är ett matvrak och vill äta allt som jag äter (vilket hon inte får) och Vilda är lugn men busig. Dom är syskon och det märks så mycket! Vilda brukar sitta och tvätta betty och hänger efter henne vart hon än går, idag ska dom få vara hemma ett tag själva, jag undrar hur lägenheten ser ut sen när jag kommer hem, dom är rätt duktiga på att riva ner saker och gömma sig på småsmå ställen där dom egentligen inte får plats, tur dom har alla sina leksaker :P

nu ska jag mysa med dom innan jag ska springa iväg!
Kraam!

Familjemys!

Godmorgon, ja för mig är det faktist morgon, jobbade hela natten, så då får man faktist vara trött! jag har verkligen börjat sova såå mycket, om jag inte sover 12 timmar så är jag jätte trött. Måste börja äta vitaminer tror jag!

I kväll ska min familj ut till Mamma och äta mat och umgås, ska bli väldigt mysigt! :)

nu fick ni verkligen sveriges minsta inlägg, men Jennie kommer och hämtar mig om typ en timme, och måste hinna duscha och fixa i ordning mig :)

/ Marica

Trött?

nej, inte det minsta. jag vill vara trött, jag vill somna så att jag är pigg i morgon! men nejdå, min mage är hungrig och det går bra tv program på tv! blir nog ett litet tag till :)

Idag har jag verkligen haft mer besökare än vanligt, det va riktigt kul! men dock bara en komentar när jag undra vem som läser. hörrenini, så jobbigt är det väll inte att skriva sina namn? eller vill ni vara anonyma? :)

Nu ska jag laga mat!

Nattinatti för er som ska sova! :)

Fortfarande...

TRÖTT!
hur ska jag ens orka jobba inatt? kommer vara så sjukt mycket fulla ungdommar, usch usch usch, jag hade inte velat träffa mig själv full och absolut inte servera mat, kanske ett glas vatten i nyllet ist..?

Ikväll har jag käkat för mycket godis, jag vill bara spy för att min mage är så full av socker, fast det kanske är bra då orkar jag hålla mig vaken till 06:00 i morgon bitti iaf, räknar med att vi är från jobbet ungefär då.. om en halvtimma kommer angelica och hämtar mig, så vi hinner åka och köpa cigg, och röka våra lungor fulla med rök innan vi börjar. usch vad hemskt det lät när jag skrev "röka våra lungor fulla med rök", jag MÅSTE sluta röka... det får nog bli ett nyårslöfte, eller dagen efter nyår. för kommer säkerligen festa på nyår, och då kommer jag röka, det är jag nästan säker på!

Jag har mellan 5-11 besökare per dag, vilka är ni? kan ni inte bara skriva era namn i en komentar så man vet :)

/ Marica

Lördag!

Nu har jag precis ätit frukost, sjukt trött! vi hade systermiddag igår så va inte hemma fören 3 i natt! men det va väldigt trevligt :)

Är trött i fingrarna, så kommer ett inlägg när jag vaknat till!

Toss / Marica

vet inte om det kom upp hela klippet eller bara adressen nu :)

http://www.youtube.com/watch?v=MVd_izPuS50

Goddag!

Vaknade senare än planerat, så hoppa upp ur sängen satte på hög musik och började städa lite granna! Om tjugo min ska jag gå till jobbet, kort jobbdag idag, sen blir det hem och träffa pappa som jag inte träffat på evigheter! ska bli mysigt :)

Jag fattar inte hur, men någon har lagt till ett helt album i min spotify lista! ingenting jag gillar, jag blir sur på att man inte kan få ha sina grejjer ifred? det är ingen som kan mitt lösenord så dom måste gått in på den på något annat sätt. någon som vet hur?

Jag och johanna satt och kollade idol och åt godis igår, jag har redan hittat min favorit och det har bara gått två gånger! hahah, skit duktig tjej verkligen! ska se om jag kan hitta klippet på youtube :)

toss / Marica

godkväll!

jag

här får ni en liten bild på mig med :)
nu har precis johanna kommit hem till mig, så ikväll blir det mys med godis, chips och fanta framför idol! jag missade ju det igår, så får lägga mig och kolla det på tv4play :)
idag har jag verkligen inte orkat göra någonting, har bara legat framför tv:n hela dagen, dock har jag hunnit slipa ner tapeten i köket så i helgen blir det fix!

Nu ska jag vara social, kanske kommer ett inlägg senare!

Toss / Marica


Godmorgon!

Nu är jag vaken, känns inte som att jag har sovit någonting inatt! har vaknat hela tiden istort sett. jobbigt när det blir så!

Igår va jag ute och tog några öl med Evelina och tyget, det va mysigt att bara sitta och tjöta! Jag köpte även lite saker till lägenheten igår jag köpte;

- en hall matta
- 3 hyllor
- 3 ljus
- 2 tavelramar
- 1 tavla
- diskmedel
- disktrasor
- en wc-anka
- skruvar

och det gick på ca 1800 kr, tyckte det va riktigt billigt! sen fick jag även ett strykbord och ett strykjärn av min mamma så nu kan jag stryka alla mina kläder efter dom har blivit tvättade =)

ska faktist lägga mig i soffan och kolla på tv nu, bara ta det lungt i en halvtimma, sen ska jag börja slipa väggar!

hörs senare :)






helt sjukt!

har precis tvättat klart allting, jag har alltid sagt att jag inte har några kläder eller några strumpor, det är verkligen fel sagt av mig! jag har tuuuusentals av strumpor, har suttit i en halvtimma nästan och försökt hitta alla strumpornas kompis, vissa blev utan så dom fick besöka mr sopsäck! men ändå är hela min garderob fullproppad nu, jag får inte in något mer, blir nog till att rensa bort ännu mer, eller tömma någon annan garderob! heheh.

Jag har suttit och kollat på Masterchef australia, herregud vad bra det är, jag sitter nästan och gråter nu när dom väljer ut vinnaren! väldigt snygga desserter dom har gjort. önskar jag med va så bra..! Jag har kommit på, att jag ska bli en sån person som alltid har bullar och kakor hemma, självklart sånt jag har bakat själv! för jag tycker att det luktar så himmla "hemma" när man bakar bullar :) är jag en tant eller?

kom precis på att jag har kläder i torktummlaren, måste springa ner och hämta det!

Toss / Marica

VAD ÄR DET NI SER?

Jo, jag har faktist börjat blogga igen, eller ah, detta är ju faktist första inlägget än så länge, men jag tänkte att jag faktist skulle börja så att min familj(min mamma) kan hänga med om vad som faktist händer nu när jag har flyttat! Det kanske jag skulle berätta lite mer om, okej, för er som är heelt nya jag heter Marica och är 19 år och har precis flyttat hemifrån känns lite konstigt men också väldigt skönt, jag som alltid varit så rädd för ensamhet tycker att det är bland det bästa som finns nu! eller inte hela tiden, när det åskar ute så skulle jag helst haft någon hos mig, eller iaf någon som sitter jämte mig tills jag somnat, men vem skulle orka göra det?

Idag har jag haft tvätt dag, gick upp som en zombi klockan 10 vilket var alldeles för sent eftersom min tvättid började klockan 8 och är slut vid 2 så jag hoppade upp ur sängen slängde på mig något lätt och sprang ner till tvättstugan och la in första maskinen, då ser jag att det inte är något som har bokat den senare tiden, så jag har alltså HELA dagen på mig, det känns skönt för då behöver jag verkligen inte stressa! Jag är väldigt dålig på att tvätta eftersom jag aldrig har behövt göra det hemma, för det har min kära mamma gjort så bra! så jag vet inte riktigt vilka färger man kan blanda och så. Sen tycker jag att våran tvättmaskin vi har i lägenheten (källaren) är väldigt äcklig! jag fuderar på att göra rent den ritkigt sen när jag är klar.. Då kanske dom andra fattar att dom också ska göra rent den.

Jag håller föresten på att göra om i min lägenhet och jag tänkte lägga upp lite för/efter bilder. så i veckan så ska jag åka hem till mamma och hämta min sladd, för den har jag verkligen glömt! måste även hämta min mamma, mina lampor och min dvd och lite smått. men det går ju rätt fort.

Nu tycker jag att jag har skrivit rätt långt, så tror det är dags att hämta tvätten och lägga in nästa maskin :)
Hör säkert av mig senare ikväll, för jag och mamma ska åka och köpa ny tapet till mitt kök, sen ska jag ut och fika med mina brudar! MYS!

Toss / Marica

RSS 2.0