Våran stora familj!

Som många vet så är vi ganska många barn i våran familj, jag tänkte att jag skulle ta och ladda upp lite bilder och skriva kort om oss :)



Om vi börjar från vänster längst upp så har vi:
Camilla som är 22 år gammal och bor i vänersborg, sen har vi mig, heheh
Jämte mig står Fredrik som snart fyller 21, bor i borås och ska snart flytta tillsammans med sin flickvän Jennie :)
Jämte Fredrik står ännu en Camilla, hon är 22 år  och bor i norge hon är inte min riktiga syster utan är dotter till min pappas fru, jämte Camilla står Ingerlise som är 23 år gammal, bor även hon i norge, Ingerlise väntar sitt första barn :)
från vn.s nerifrån har vi Rebecka som är 14 år gammal, hon bor fortfarande här hemma! Sen har vi Ida som 24, är Gift och har två barn, hon har även hon en liten knodd i sin mage :D och jämte Ida har vi Ellinor som är 12 år gammal, hon är itne heller min riktiga syster hennes pappa är tillsammans med min mamma, men vi bor tillsammans så jag ser henne helt klart som min lillasyster, På kortet jämte har vi lilla BusSamuel som snart fyller 4 år, han älskar Bilar och blommor :)

jaa, det va lite om mina syskon :) hoppas man ser bilderna bra!

Ha en fin kväll!
Loove Marica

Mina Fina Systerbarn! ♥

Här har vi lilla Emina som älskar Dora, kan lungt säga att Emina inte är som alla andra småtjejer! mycket söt är hon:)


Och här har vi William som älskar spindelmannen, han ska bli precis som pappa när han blir stor, dricka öl och äta snus ^^ och så ska han ha tolv (tror jag) barn med sin flickvän Elsa :)

Jag är en STOLT moster! :) älskar er godingar ♥

vi<3



Här har ni mig och Sofia innan en BHC match :)

miss u ♥

Vet nu att jag kommer få en ny besökare snart, så bäst jag skriver lite till henne så hon blir glad :D Personen är Sofia Lidén, men allra bästa vän och mitt lilla cocoshuvve :) Sofia kan säga endel grejjer som man inte vet om hon skämtar eller inte, men oftast så tänker hon bara väldigt knasigt ^^
Ett exempel är:

Sofia - ÅH! det är bara 28 dagar detta året i februari :D (jätteglad)
jag - skojar du? det är det varje år i februari!
Sofia - Nej det är det inte alls det
Jag- jo, förutom när det är skottår då är det 29:o.
sofia börjar kolla i sin kalender i mobilen och upptäcker att det bara är 28:a dagar i februari, sen blir hon helt tyst och inser att hon har fel ^^

Det är sånt som gör sofia så speciell, sen är hon ju min bästaste med och det är inte vem som helst som är det :P
tyvärr är hon i tenndalen med Tyget och åker snowboard och gör sin praktik där uppe på ett pensonat (stavning)
Men hon kommer hem 8 Mars och då är hon min igen :)

hihih, Jag älskar dig Soffis ♥

Och Tysekil, du är inte bortglömd, jag älskar och saknar dig med! hur mycket som helst ska bli underbart när ni kommer hem igen! <3


Tips och Frågor :)

Hej och hå mina underbara läsare!

Här kommer det några frågor som ni kan svara på om ni känner att ni har ett bra svar :)

• Tänkte höra med er om det är någon som vet något bra puder eller fundation som inte torkar ut huden?, blir väldigt lätt   torr och börjar flaga.

•  Ni får gärna lägga ett tips på någon bra bok man kan läsa, jag gillar självbiografier :)

•  Hur gör jag en header?

Det va några frågor och tips så länge, om det dyker upp något annat så skriver jag :)


Kraaaaaamar!


Utmaning. ♥

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

Jag utmanar er läsare :)

1. Vad heter du? Marica
2. Ett ord på 4 bokstäver?
Majs
3. Flicknamn?
Monica
4. Pojknamn? Melvin

5. Yrke? Minister? ^^

6. Färg? morots-orange

7. Klädesplagg? mössa!

8. Mat? marsipan

9. Sak i badrummet? målning ;D

10. Plats/stad? Mora

11. Orsak att vara sen? magont

12. Något man skriker? MAMMA!

13. Film? mamma pappa barn

14. Något man dricker? mjölk!

15. Artist? mora träsk heter den va? ;D

16. Djur? myra

17. Gatunamn? mosstigen

18. Bil? mitschbitchy ( hahhaha stavning!)

19. Sång? min hatt den har tre kanter (bästa jag kom på xD )

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Maraton! :D

haha okej, detta va inte lätt kan jag lova :P


Sommar kläder :) ♥

Tänkte jag skulle ladda upp lite kläder som jag väldigt gärna vill ha, vissa av dom kommer även hamna i min garderob:)  titta och njuuut!

Här får ni en liten bild på mig :)


Varsegoda :) ♥

Torsdag.

Godmorgon!

Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte, för er som vet vad som hände igår, jag ringde han idag och det går fram signaler och så, men han svarar inte. Nu vet jag ju iaf att han lever, men jag är så orolig ändå! Och om det nu inte är något då fattar jag inte hur f*n han kan göra så här mot mig! jaja, jag skriver mer om detta senare, om jag fått tag på han.
Tack alla igår för hjälpen! ♥

Kraaaam!


sleep tight.

Jag är orolig och rädd, så nu ska jag gå och gömma mig under mitt täcke och hoppas att jag vaknar till en bättre dag i morgon! :(

Godnatt ♥


Onsdag. ♥

Tjollahopp!

Idag gick jag hem från praktiken har så satans ont i halsen och är förkyld, så ska vara hemma i morgon med har jag tänkt mig så jag kan bli frisk. Så i morgon blir det att springa till apoteket och köpa strepsil (stavning?) så halsen blir bra :) Jag är lite rädd att det är något med mina mandlar, hur märker man det? eller är det bara läkare som kan se det?

Fredrik kanske kommer hit och sover inatt med, en kompis från klassen :) och om han gör det så ska han få masera min rygg hela kvällen! hahah det har jag bestämt ;) jag vill ha en massage stol, en som har sånn vibrator grejj för ryggen, tänk vad skönt att sitta i en sån när man kollar ngn bra film på tv, UNDERBART! :) Hur ser eran kväll ut ?

Puss och kramar


Tisdag. ♥

Hejsan!

Förlåt för dålig updatering, somnade ganska tidigt igår men jag ska försöka förbättra mig! :)

Då va det Tisdag igen vilket betyder att andra avenyn avsnittet har kommit ut på internet! :D jag ÄLSKAR aa, det är så jäklans bra, tycker ni det med?
 Igår ladda jag ner lite filmer (fy för mig) så det blir filmdag idag, en slappdag är aldrig fel :) kanske kommer även Daniel hit i kväll, och i så fall får han joina mig och mina filmer för dom tänker jag inte svika! hehe Vad ska ni göra idag?

Praktiken idag gick bra men segt, frukosten är höjdpunkten på dagen! Dom har fått mig till att börja äta hackad rödlök på mackan, riktigt gott faktist! :)

Nu ska jag kolla andra avenyn, vi hörs senare!

PUUUSS!


måndag. ♥

Hejsan hoppsan :)

Då va det ny vecka igen, det går så fort!
Idag va det skola, skönt att träffa alla igen, fast jobbigt med plugg, i morgon blir det att dra sig tillbaka till praktiken.

Jag har fått lite dålig kritik över sättet jag skriver på, är det någon mer som tycker att jag skriver som en kratta?
Skriv gärna det isåfall så ska jag försöka ändra mig :)

Kraam!



 


mys med Elvis ♥

Ligger här i sängen och myser med Elvis ( min katt ) han är  så gosig, lägger sig på min mage och somnar, aaw.<3
Vad gör ni idag? söndag är för mig en slapp dag, är det så för er med?

Tänkte jag skulle försöka med en frågestund, mest för att se om det är någon som har ngn fråga :) så nu är det bara fråga vad ni vill så ska jag svara :) hoppas det kommer ngn fråga iaf :D


Puss


SÔNDAG!

Godmorgon mina prinsar och prinsessor :)

Hoppas ni har sovit gott, jag har sovit helt underbart, fast hade endel märkliga drömmar ^^ MenMen dom vill jag iaf inte att dom ska bli sanna ;D

Usch jag gillar inte dennna datan alls som jag sitter vid, det är en sån iiten bärbar, acer, kass. tangnterna typ funkar inte, man måste trycka jätte hårt!

Vad händer idag? jag tror jag ska åka hem till mamma idag, fårse pappa sa att han kanske skulle stanna tills måndag, så får se :)

Nu ska jag få lite mat i magen! :)


PUSS ♥

TRÔTT!

Jag har varit så trött denna helgen! skulle kunna somna mitt på dagen, tror jag ska köpa c-vitamin tabletter, då blir man väll piggare? eller är det någon som har något bra tips på hur man bli piggare?:)
Jag va inne lite på elinzollets blogg och kika på tips, så nu har jag börjat smörja in mitt ansikte med dove hudkräm och hoppas på förbättring av min hud :) tack för tipset!

Jag vill ha mer läsare till min blogg! Och mer komentarer, vet ju inte vilka mina unika läsare är, ni får väldigt gärna skriva det och lite om er själva,om ni vill :)

Hoppas ni har en fin lördag kväll och inte är lika trötta som jag är! ^^

Kraaaam ♥

LÔRDAG!

Goddagens alla sötnosar :)

Förlåt för dåig updatering idag och igår, somnade vid halv 9 i går, praktiken tar kål på mig! men idag kände jag mig lite piggare :)

Idag har jag pappa och Rebecka (syster) varit och spelat bowling sjävklart vann jag ju ;P sen åkte vi och köpte tårta, vi skulle fira Rebecka, mycket god tårta måste jag säga, sen va Fredrik här med, spelade lite mario cart på wii:t, jag va bäst! höhö. sen efter att vi spelat ett tag blev det till att äta mat, stekt kött med klyftpotatis och gräddsås, super gott, så nu ennu en dag har jag käkat för veckor ;P hehe

Fredrik kanske kommer hit om en stund igen, jag hoppas på det iaf :) så tråkigt att vara själv. men men jag ska inte hoppas för mycket, klockan är ju redan kvar över nio. Vad har ni gjort denna lördagen? Hoppas ni har haft det mysigt

Nu ska jag gosa med min älsklingskatt, Elvis :D<3

Puss&Kram

MÂTT!

Så, nu har jag en hel pizza i magen, för en gångs skull orkar jag äta en hel! nu känns det som jag inte behöver äta på några veckor :P

nu måste jag ut och förpesta mina lungor lite, fy för mig!


FREDAG!

Halooooj :D

Ântligen är det fredag! veckans näst bästa dag enligt mig, vilken är eran favorit dag? :)
Nu är jag hos pappa, blev ingen tatuering idag för fick inte tag i Fredrik, synd. jag såg verkligen fram emot det ju :( jaja, kanske blir ngn annan dag istället :)

Idag ska jag inte göra alls mycket, kommer troligtvis somna ganska tidigt idag efter som jag haft praktiken. Imorse försov jag mig med! uusch hatar att försova mig. så det blev att bara springa upp ta på mig kläder och gå dit, väckte Ullis med, hon hade sovmorgon och började inte fören kvart över 11, men jag tvinga upp henne vid halv 8 för att stänga dörren efter mig, Förstår mig inte på deras dörr, när man stänger den vaknar ju hela trapphuset känns det som! jaja, hon blev inte arg på mig iaf :)

På praktiken idag va det inte så roligt, fick stå och göra 300 kg risgrynsgröt! uuscch! det va inte lätt att få rent den stora grytan sen kan jag lova, stog i en timma för att få den ren.
På måndag är det skola igen, ska bli gött att träffa alla igen :) vi har bara praktik tis-torsd, och det är skönt att man får vara i skolan en dag iaf!

Nu ska jag försöka få pappa till att åka och köpa pizza, mums. i\m starving!

Jag uppdterar mig igen senare :)


PUSS


Mys natt med Ullis :)

Hej mina kära läsare!

hoppas ni har en fin kväll, det har jag iaf . har varit inne en sväng på gammla fritidsgården, trevligt folk :) men mest av allt gillar jag fritidsledaren Renaldo fast för mig är han Ralle! så är det bara, han va snäll och lånade ut ett headset till mig i tisdags så kom jag in idag för att lämna tillbaka det, då va han så söt och sa att jag fick det :) TACK RALLE! hihi

Har även träffat Annah, Ullis, Helge, Daniel och jimmi idag, trevliga människor, inte träffat kompisar på en evighet känns det som! så det va kul att få tjöta av sig lite, Jag ska även sova hos Ullis i natt, mys!<3

I morgon bär det av till praktiken igen, kommer säkerligen vara en massa prat om Ullared där dom varit idag( dom som jobbar i köket)  så det ska bli kul att höra vad dom köpt! Ewa ville dit för att köpa en tup tandkräm och Maggie skulle köpa en eltandborste ^^ sköna tanter detdära!

I morgon ska jag troligtvis tatuera mig med! WOOOHOOO, vad det blir får ni se efter helgen :) för i morgon ska jag till min pappa och dit tar jag inte med mig min kamera, så det får bli på söndag kväll, om jag nu gjort det, det beror lite på fredrik, men jag hoppas innerligt! Jag tycker att tatueringsställen luktar helt otroligt gott, jag hade kunnat sitta där inne i ngn timme och bara lukta och höra ?nålmaskinen? vet inte ritkigt vad en sån heter men ni förstår vad jag menar hoppas jag :) Har ni gjort något roligt idag? Vore tacksam om ni som är inne och kollar kunde lämna ett litet medelande så jag vet vilka som kollar :)

Nu ska jag vara lite social mot Ullis så fort hon kommit ut från toaletten men jag kanske skriver ngn litet innan vi somnar, annars skriver jag i morgon och berättar om jag gjort tatueringen eller inte :D

Sov så gott alla! Hoppas ni inte drömmer några mardrömmar :)



 

Puss och godnatt!

IM SICK...

Jag är så jävla trött på allt deppande, jag har bestämt mig att detta året ska jag fan bara vara glad! slå mig om jag deppar ;P hehe nee, men jag blir så ledsen när alla är ledsna, jag är en person som suger åt mig andras problem och i stort sett lägger dom i min ryggsäck, det blir tungt till slut.. Med detta menar jag INTE att jag inte kommer finnas här om det är något, ni kan fortfarande prata med mig, men jag vill att allt bara ska bli bra, att folk inte ska vara ledsna. so come on the world smile with me! :D

<3

TORSDAG!

God afton:)

Jag somnade ganska snabbt efter min ?date? drog. tänkte att jag ska förklara lite här nu så att Frida inte spricker av nyfikenhet ;P
Det är så att jag vill egentligen inte skriva vad han heter och sånt innan jag vet att det blir seriösare. Vet ju fortfarande inte om han tycker om mig på det sättet eftersom det va första gången vi träffades igår. ^^ men jag kan iaf berätta att han kommer från götet och är 19 år, OTROLIGT snygg och mycket charmig! :) jag hoppas iaf på att det blir mer träffar, kanske redan på lördag för då skulle han till borås :) hiho. Det blev iaf ingen tyst stund igår, för om vi inte sa något så satt han och sjöng ist ;P SÅNGFÅGEL!

Idag gick praktiken faktist jätte bra förutom att det blev väldigt stressigt när det kom klasser som egentlgien inte skulle äta vid den tiden men annars gick det fint:)
Brände mig även på ånga, SHIT vad ont det gjorde! kommer säkerligen få ett fint märke på mitt finger, huum. sånt gillar vi inte!

Nu ska jag springa iväg och käka något sen ska jag försöka få tag i sofia igen, hon är inte bra på att svara i telefonen!
Ni får ha det så bra så länge, skriver mera senare :)


PUSS!


THE WORLDS GREATEST

Sådär då va jag och syrran klara med rummet, kanon snyggt blev det! om han ändå visste vad jag gjort för att han ska komma, 3 timmar tog det att städa rummet, usch. jag är helt slut och måste duscha men då självklart måste lillbrorsan duscha innan, och det är bara ca en halvtimma kvar tills "the secret person" kommer. GAAH jag får panik!
 Jag har kommit på att om man städar rummet snyggt och sedan sätter sig och kollar så blir man så otroligt stolt över sig själv! Blir ni det med när ni städar, eller är det bara jag som är tokig? ^^

Nu ska jag ännu en gång springa iväg lite :) hörs senare!

Pusspuss :)


ONSDAG!


 

Hej!
idag verkar inte min blogg gilla mig eftersom att jag inte jag "centrera" min text. dummt...
Apu:n gick bra idag, det va inte lika tråkigt heller så jag tror jag kommer vara rätt nöjd efter domma tre veckorna, har en trevlig människa där som heter Jessika, hon fyller ut mina tomma pratstunder :)

är VÄLDIGT nervös inför kvällen, så nu ska jag och min lillasyster städa hela mitt rum så det ser bra ut, eftersom om jag städar själv så gör jag aldrig det nogrant (hon är pedant) ^^

jag skriver mer senare
jippi nu funka centrerar grejjen :D

Love Marica ♥

TISDAG!

Hejsan!

hopp, då va det tisdag och apu:ns början, det va verkligen det tråkigaste jag varit med om, hur ska jag stå ut i
tre hela veckor? shit, ta mig här i från.
Jag fick en order av Frida att uppdatera min blogg, även min enda läsare^^ höhö känn dig speciell!
tjaa, idag händer det väll annars inte så mycket, ska ner till Ullis senare och sova där, mys mys!
Är vääldigt nervös över morgondagen då jag ska gå på dejt på kvällen, vad ska jag ha på mig?!
Detta är då en blind-date om man nu säger så, en kille jag träffat via internet,
jag vet, jag ska ta det lungt och hoppas att han inte är en våldtäcksman. någon som har en pepparsprej i värsta fall?
ne, men jag hoppas det går bra :) får updatera mig om det mer i morgon!

ha en bra dag!
Love Marica ♥


SÖNDAG

Hejsan alla goa och glada!

jag ska nu försöka komma igång med bloggandet, inte för att jag tror att det är någon som kommer läsa detta idag, för att jag just börjat, så tycker jag det ser trevligare ut att komma in på en blogg där det står någonting iaf :)
 nä nu ska jag försöka fixa detta!
Ha en fin kväll :)


Love

MÅNAD!

hejsan igen!

Idag va det bara att gå upp tidigt och börja skolan igen efter en veckas lov, puh, det va inte lätt kan jag lova!
Tror inte det händer något speciellt idag, ska nog bara hem och fixa lite med bloggen, sen har Frida sagt att hon ska fixa en snygg header till mig, TACK FRIDA :)
hur ser eran dag ut, ni som nu kanske läser detta? :)

Love Marica ♥

RSS 2.0