:)

jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men det är bara för att jag är med min underbara johanna! :D ni får ett längre inlägg i kväll om jag hinner ;P

Yes

jag lever fortfrande, men jag är för trött om dagarna för att skriva, nu är i alla fall skolan slut, slutade i torsdags :) känns skönt med sommarlov, dock är ju vädret så kasst så man har ju ingen sommarkänsla än, men hörde att det ska bli fint nu på söndag (imorgon) vilken jag inte hoppas, för i morgon jobbar jag och då hoppas jag på så lite folk som möjligt! höhö. men nästa vecka får gärna sommaren komma tillbaka! ;)

I onsdags hade vi avslutningsfest hos Sofia, det va mycket trevligt, goa människor, go musik och massa alkohol! hihi. Idag har vi bara vaknat, åkt och köpt tapeter och nu ska vi snart spela lite tv-spel. skönt att bara ta det lungt. Kollade på filmen "i taket lyser stjärnorna" igår, guud vad sorglig den va! jag satt och lipa som en idiot, någon mer som har sett den filmen? vad tyckte ni om den? jag hade gett den 8 stjärnor av 10.

Nu ska jag spela tv-spel. kanske skriver senare. det märker man!

PUSS!

trött!

hejsan :)

Fredrik sov här i natt och jag ville inte sitta och vara osocial så det var därför jag inte skrev något mer i går kväll, och även därför jag inte skrivit något idag. Han åkte för ett tag sen, men jag är så slö idag så jag orkar knappt resa mig från sängen! helt sjukt. skönt att jag var ledig idag iaf :)

I morgon har vi brännbolls grejj i skolan, 3:orna och lärarna ska spela om jag inte har fel? vi ska nog bara sitta och kolla på, blir det regn kommer inte jag kan jag lova! ;P vägrar sitta ute i ös regn bara för att kolla på.

nu måste jag börja fixa i ordning mig så att jag hinner åka hem innan mitt skol-kort slutar fungera!
kanske skriver ikväll:)

PUSS!

goddagens!

hejsan allihopa!

Skolan idag var seg som tusan, det finns ju istort sett ingenting att göra, fick i alla fall reda på att jag kommer få vg i konditori, GÖTT! jag trodde faktist bara att jag skulle få G. så jag blev glad :)

nu ska fredrik låna datan till cs, skriver i kväll!

PUSS

svar på frågor.

jag har fått hela tre frågor, så jag tänkte jag skulle svara på dom nu ;P

1.Varför låter du mig alltid röka själv !!!??
svar: för att du är väldigt dålig på att höra av dig när du ska ut och röka ;)

2.Jag förstår om du tycker detta är en väldigt tråkig fråga, men varför färgar inte du håret blont igen? Det är fint=)
svar: tack så mycket, saken är den att jag faktist håller på att färga håret just blondt, men måste till frisören :)

3.
hur många har du legat med?
svar: jag vet faktist inte det.

JAG VILL HA MER FRÅGOR!
jag ska gå och sova nu, hoppas på många frågor i morgon ;)

NATTINATTI! <3

SNÄLLA!

ALLA NI SOM KIKAR IN, LÄMNA EN FRÅGA :) <3

KOM IGEN!

lite frågor kan ni väll ändå komma på? jag vill ha en frågestund ju, jag testar så får vi hoppas att ni kan tagga till och ställa en fråga, det kan vara om vad som helst, jag lovar att svara ärligt! :)


FRÅGESTUND!

Jag i egen person.

det gick inte att lägga upp bilden på skorna, så jag tänkte att jag ska bjuda på lite bilder på mig istället ;P

första bilden är på mig för ca 3 år sen. jag va blond och jag tycker faktist att jag såg bra ut.
mitten bilden är på mig från nyår detta året, väldigt full och mycket glad :)
sista bilden är på mig och min kompis sofia innan en BHC match, (hockey) vi va coola, det va ca 2 år sen :P

jag är inte så duktig med detta med att ladda upp bilder och grejjer, så vet inte hur det kommer se ut när jag lägger upp inlägget ;) men ni får ha förståelse för det ;P

mys!

sådär, nu är jag hos min syster! vi ska snart gå ner och slänga i en maskin tvätt, sen ska vi cykla och köpa ciggaretter. mamma är inne i stan och köper ett par skor till mig, tänkte lägga upp en bild på dom sen, jag ska ha dom på mammas och bosses bröllop :)

tänkte bara skriva en snabbis, kommer ett längre inlägg ikväll! jag och syrran ska ha spa kväll, myys :D

Puss och kram

BARA 29 DAGAR KVAR!


Godmorgon gott folk!

Så var veckans slut nådd, nu är det bara 4 dagar kvar tills skolan slutar, wooohoo! längtar så mycket. :)
Igår var vi nästan hela familjen samlade förutom min bror och hans flickvän jennie, vi käkade god mat, tjötade och spelade guitarrhero och sjöng singstar, självklart va jag bäst på allt ;P höhö. ne det va jag faktist inte. vad gjorde ni igår? :)

Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska åka med till syrran och sova där inatt, men jag vet inte riktigt än. hoppas på att en speciell person ska ringa och säga att han/hon är i borås :D hihi.

Nu ska jag äta frukost och sen gå ut på min dagliga morgon dos av tobak ;D höhö.
Hörs senare, kram på er!


Back in the blogg!

Som ni märkt har jag verkligen inte orkat uppdatera bloggen, men nu känner jag att det verkligen är på tiden, jag har ork för det igen, och det känns till och med som att jag har saker att skriva om :)  jag hoppas på att jag får tillbaka alla läsare igen, kanske mera till och med!

Skolan :
nu är det inte långt kvar av skolan, vi slutar den 11 juni :) man börjar verkligen känna av det, lektionerna blir korta eftersom man inte har så mycket kvar att göra, men samtidigt är det väldigt mycket pluggande nu! man tar sina sista skolkrafter till att göra klart arbeterna.
Jag har ingen aning om vad jag sak ha på mig på skolavslutningen. I år är det ju inte så viktigt, men nästa år är det bal, och då ska jag vara snyggast utav alla! :D måste ta och hitta mig en kavaljer (heter det så? ^^) hahah
i veckan var vi iväg med serveringsgruppen (vi som valt servering till 3:an) på en föreläsning om alkohol i samband med att köra bil, det var faktist väldigt intresant! vi fick även göra olika rollspel. "pjäsen" som vi skulle spela upp handlade om några tonåringar som är på fest och så tar alkoholen slut så då åker 3 stycken iväg och ska köpa mer, alla har drukigt, så krockar dom med en annan bil. det va riktigt hemskt att spela upp den, man gick in så mycket i rollen så det kändes nästan som verkligenhet. Efter det satte vi oss på stolar i en ring, så körde vi en lek som är typ som "jag har aldrig" om ni vet hur man gör den? iaf då sa man tex ; alla dom som drukitgt alkohol, så skulle dom som gjort det byta stolar med varandra. ja ni fattar.
Sen drog vi till McDonalds i kinna och käka, lärarna bjöd :) tack!
Det var en mysig dag, tack till alla som var med :)

Familj :
Den 4 juli gifter sig min mamma och hennes sambo bosse, ska bli kul :) dock kommer jag troligtvis gå på kryckor på bröllopet eftersom jag ska operera knät i slutet av juni. men det ska bli skönt att slippa ha ont i benen :)
snart flyttar jag ihop med min syster på göta, tror jag iaf. inte bestämt mig än, det kommer kännas som att man förlorar alla kompisar i sandared om jag gör det. men förhoppningsvis ska allt gå bra :)


Fritid? :
Om 30 dagar drar vi till hultsfred! längtar som en galning, fast usch vad jag kommer vara bakis när vi kommer hem ^^, jag har köpt två flak öl och ett flak cider som jag ska ha med mig. inte säkert jag kommer dricka allt. men det kommer bli livat :) och om mamma läser detta, så oroa dig inte, jag kommer överleva :D hihi.
Jag har badat och solat endel dom dagarna som har varit soliga, lyckades bränna ryggen och bakbenen, men mest rumpan, ser ut som att jag fortfarande har på mig bikiniitrosor ;D höhö. har ni solat mycket? i mitten av nästa vecka ska sommaren komma tillbaka, om man litar på metrologerna (har för mig att det heter så)


Nu ska jag käka lite mat och umgås med familjen, jag skriver säkert i kväll igen! nu känner jag verkligen för att blogga! jag vill ha frågestund men då måste jag få in fler läsare, vill ni hjälpa mig? (A) <3

kram på er!


RSS 2.0