Tisdag.

Godkväll alla underbara!

Haft en ritkigt mysig dag idag, skolan först, började med idrott körde någon tråkig blanding mellan vollyboll, pingis och någon till grejj, verkligen den tråkigaste idrottslektion på länge! Sen efter det hade vi Drama, gjorde inte så mycket, planerade lite med eftersom vi håller på med ett projekt, jag Sofia och Tobbe :) vi ska göra en sexdokumentär som vi ska filma, hoppas på ett bra resultat! Slutade sedan kl. 12;00. Så åkte jag Sofia och Johanna ner till stan, kikade lite i affärer, köpte ett par legginsjeans på GinaTricot och Sofia köpte även en klänning. Efter det bar det av till Orion, ett fik i borås där vi satte oss och drack kaffe latte, sofia klanten spillde ut HELA glaset i knäät. Riktigt roligt! Sen drog hon i väg till bilskolan och jag och Johanna åkte hem till mig, spelade kort och kollade på film, mysigtmysigt! :)

Nu är det ju faktist så att det är tisdag och andra avenyn kommer ut på internett idag, men jag är så fruktansvärt trött att jag kollar på det i morgon istället, nu ska jag blåsa håret sen lägga mig i sängen och sätta på filmen "The wedding singer" att somna in till :) har gjort det till en vana så sätter på den varje kväll ^^

Nattinatti gott folk!
Pusspuss

Söndag.

Godmorgon!

Hur är det nu, ska man ställa fram klockan en timme eller ska man ställa bakden? jag har aldrig rikitgt fattat mig på det där.
Härligt att solen kikat fram lite, hoppas den håller sig famme nu! Jag läste i metro för några dagar sen, det stog att en del av sverige kommer bli nya venedig (asså väder mässigt) jag har ingen aning om det är varmt eller inte i venedig men så stog det iaf ;D Man blir så glad när det är sol ute  jag har lust att bara springa ut naken runt i hela staden och hoppas att folk inte ser att det är jag, vet ni att om ni springer fort och ler mycket så ser inte folk att ni är fula, nu menar jag inte att ni är fula.. hm, dumt sagt men skit i det, jag är glaaaaaaaad :D

Jag och syrran sitter och lyssnar på massa "hillaredsmusik" låtar som vi lyssna på när vi va små, mysigt. saknar hillared sjukt mycket! där hade man ingen press på sig att man va tvungen att bli stor när man började 6:an, utan där va det helt normalt att leka med barbie när man gick i 5:an, nu är det ju så att folk blir mobbade isortsett om dom gör det, jag tycker det är dåligt. Och det med att leka med dockor, det är ju skit bra övning tills man får egna barn, så varför ska man sluta med det när man går i 1:an ? töntigt tycker jag, barn är barn. Va bara tvungen att få det ur mina tankar :P

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!

Fredag.

Godafton.

Fredag igen, veckorna bara flyger förbi!
Inatt fick jag en kusin, en liten kille :) hoppas på att få träffa den lilla knodden snart!

har inget mer att berätta.
kram


måndag.

jag har inte orkat uppdatera mig pågrund av mitt dåliga humör, jag vet inte varför men har verkligen inte kännt för att sätta mig och skriva. det gör jag inte nu heller egentligen. Desutom så känns det inte som att det är någon som läser denna blogg, så jag lägger nog ner den inom kort om ni inte tycker jag ska ha kvar den.

Puss


Onsdag. ♥

Goddagens!

Va aldeles för trött för att skriva någoting igår, och idag känns det inte som att jag har så mycket att skriva om, jag är helt tankelös.

Idag har vi iaf börjat med servering i skolan, idag hade vi bara teori men i morgon kommer det massa gäster, jag ska vara hovmästare! ;D lite kul men endå väldigt pinsamt och nervöst tycker jag, eftersom jag är hovmästare så är det jag som ska svara i telefonen i skolan när det ringer folk och bokar bord, lovar att jag kommer säga någonting fel, men men det gör inte så mycket, sen ska jag även visa dom till borden och gå runt och konversera med gästerna, det är ju kul för då får man vara lite social!

vilken dag som helst får jag en kusin! mysigt kommer det bli :)
Nu ska jag äta och kika lite bloggar

Puuuss


Måndag.

Hejsan alla söta!

Nu sitter jag i skolan, har svenska men har glömt mitt häfte hemma så kan inte göra någonting och det skulle vara inne idag, (dumma mig!) jag får helt enkelt sätta mig och råplugga när jag kommer hem.
Jag blev så arg när jag kom till skolan, jag brukar aldrig vara med på idrotten men idag kände jag att jag verkligen skulle gå in för det så jag hade med mig kläder och allting, men då självklart hade vi teori! så jag får väll gå in för det i morgon istället när vi ska ut och gå i borås med stavar (snyggt), tycker man ser ut som ett gäng penisonärer som går på stan. Snart har vi samhäll, läraren där hatar mig, han heter Henrik och ser ut som en sköldpadda. Han är sur på mig JÄMT, om vi är ett gäng som kommer försent så är det mig han börjar hacka på, vet inte varför eftersom jag itne har gjort någonting mot han. usch för han.

Senare idag har jag Konditori, ganska roligt faktist, fast varken Sofia eller Andreaz har med sig sina kläder så blir väll kanske att jag får vara ensam och då är det ju inte så roligt.

Jag är verkligen störtkär. helt sjukt, hade kunnat gifta mig och skaffa barn med honom nu med en gång. lite jobbigt bara att han inte känner samma.. :/

Nu ska jag spela winterbell, skriver senare!


Kraam

Söndag. ♥

Godmorgon!

Ny dag, nya misstag. ne men jag hoppas att det blir en bra dag. Kanske kommer Fredrik hit och sover i natt, jag hoppas verkligen på det! Men man ska aldrig hoppas på för mycket när det gäller han, inget taskigt mot honom, utan hans bussar går inte speciellt bra, har försökt få tag i han hela morgonen, men alla är väll inte vakna klockan nio på en söndag ;D så jag hoppas att min telefon ringer snart :)

Annars händer det väll inte så mycket idag, mest slöa, ska plugga lite med, skriva en engelskaredovisning om någonting, tror det blir till att skriva om Elvis Preasly :)

Skriver mer senare !

PUSS


Lördag. ♥

Godmorgon mina underbara!

Jag är verkligen hur trött som helst, jag vill gå och lägga mig igen! men nepp det får jag inte. Börjar kl. 12:00 men min buss in går 10:50 och är framme 11:10 så kommer få gå runt lite istan innan, om det är någon som vet med sig att den ska åka till stan under dom femtio minutrarna så får man gärna ringa så kan man kanske ses :) Nu måste jag börja fixa i ordning mig iaf :) skriver när jag kommer hem från jobbet!

Pusspuss!


Lista.

HAR DU:
-Ett förhållande: nopp
-En bästa vän: Sofia lidén <3
-Haft ett seriöst förhållande: hm, typ.
-Dejtat en av dina bästa kompisar: ne
-Blivit kär vid första ögonkastet: ja!
-Fått ditt hjärta krossat:  ett antal gånger
-Haft ett one night stand: ja.
-Skrikit åt en lärare: ja
-Kysst någon och sedan ångrat dig: jaa!
-Ljugit för dina föräldrar om vart du är: många gånger
-Några smycken som kostat över 1000 kr : nää
-Rökt? : röker

 DAGENS:
-Kläder: leggins linne och t-shirt
-Frisyr: bulle på huvvet
-Låt: Eminem -.puke
-Vill ha: Fredrik.
- Sjuka: mina knän
- Drog: musiken
- Saknad: Fredrik
- Köp: kycklingmacka och en Mer
- Godis: chocklad
-Attityd: surskalle
-Tanke när du såg dig själv i spegeln i morse: HATA mitt hår!

 FÖRSTA:
-Bästa kompis: Sharon Plotzki! :)
-Bil: have no
-Kärlek: Joakim larsson
-Husdjur: Kaninen skrutten
-Semester: danmark eller norge
-Jobb: Mcdonalds
-Köpta skiva: spice girls
-Piercing: öronen...sen naveln
-Konsert: ingen
-Fylla: Valsjön när jag gick i 7:an 
 
SISTA:
-Personen som smsade dig: Annah :)
-Personen som du kramade: Tyget<3
-Peronen som ringde dig: Malleballe
-Personen som du ringde: Camilla (syster)
-Personen du sa 'jag älskar dig' till: Camilla :)
-Alkoholdrycken: whisky ^^
-Bilfärd: hm, i söndags tror jag
-Filmen du såg: The wedding singer
-Gången du grät: igår.
-Måltiden: typ en timma sen, macka :)

 SKULLE DU:
-Våga hoppa fallskärm:  självklart!
-Våga hoppa bungyjump: jopp :)
-Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: haha jaa?
-Kalla dig själv lycklig: ibland är jag det ibland inte
-Hellre ta bilden än vara med på den: ta den!
-Kunna gråta över en kille: har hänt för många gånger
-Kunna gråta över en tjej: jadå
-Ljuga för någon: händer ibland.
-Kunna springa 50mil: nejförfan ;D

 VAD:
-Gör du just nu: lyssnar på musik
-Ska du göra imorgon: jobba och va med fredrik :)
-Säger du till dig själv när allt känns svårt: säger väll ingenting :P
-Har du med dig in på bion: en mate ;D
-Är det för färg på dina byxor: svarta leggins
-Är det för väder hos dig just nu?: snöö.
-Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: håret och leendet
-Skulle du göra om du vann på lotto: om jag bara vann 10 kr hade jag ju inte kunnat göra speciellt mycket.

 SAKER DU HAR PÅ DIG:
-1. leggins
-2. linne
-3. tshirt
-4. piercing i naveln
-5. Tjockiströjja
-6. Bh
-7. trosor

 BLANDAT:
-Är du blyg för det motsatta könet?: nejdå, det tror jag inte
-Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18!
-Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: japp
-Använder du huvtröjor: bara
-Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: jaadå :P
-Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta

5 VAL:
-Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
-Sommar eller vinter:  sommar
-Vilken ålder har varit bäst hittills: typ nyfödd
-Sova på sida, mage eller rygg: mage
-Kramar eller kyssar: båda

5 frågor:
-Har du någon gång kysst en tjej/kille för att vara snäll?: höhö a
-Vem såg dig senast naken? hm, kommer inte ihåg!
-Vem pussade dig senast: Fredrik
-Vem såg DU naken senast? det vet jag inte heller ^^
-Har du någon gång vart åskådare till en sexuell akt?: haha nee men har suttit i samma rum


Fredag. ♥

Hejsan allihopa!

Idag har jag varit i skolan, riktigt tråkig dag faktist, gjorde nästan ingenting. Jag tycker att det är mycket svårare att plugga i skolan än att plugga hemma, jag sitter hellre hemma och skriver arbeten där jag kan ha på musik och så,
Ikväll blir det mys med familjen och måste sova rätt tidigt, upp och jobba i morgon. usch jag vill inte jobba, jag är aldeles för nervös för att jobba där typ + att jag inte har lärt mig kassan än. tror aldrig jag kommer lära mig den! blää. jaja det blir ju pengar iaf :) Sen i morgon kommer nog Fredrik hit med :) myspys!

Nu ringer det, vi hörs senare!


Kraaam


Torsdag. ♥

Tjollahoppsan!

Guuud denna dagen har verkligen gått snabbt, jag vet inte ens vad jag har gjort idag mer än skola då, usch jag kan verkligen konsten att försvinna in i datan, har fastnat för ett spel på Facebook som heter "Word search" skit skojj, men man kan verkligen inte sluta spela.

Jag tycker det är lite tråkigt att ingen komenterar, jag vill ju veta vilka som läser min blogg och veta vad ni tycker om det, även fast det är negativt! så tänk på det :)

Det blev ett kort inlägg idag, jag är trött som ett djur så nu ska jag krypa ner i sängen :)

Nattinatti
Puuss!


Onsdag. ♥

Godmorgon!

Usch för att gå upp så här tidigt, nu har jag iaf fixat iordning mig, blev mjukis, tshirt och halsduk :) orkar inte fixa mig bättre idag, det är ju ändå bara skolan jag ska till.

Nu ska jag möta Taaaimajt så ska vi gå till bussen :) hörs senare!


KRAM


Lista.

10 favoriter:
Färg: svart
Mat: thai mat
Band: nickelback
Film: Hollidays
Bok: pojken som kallades det
Sport: usch sånt är inte för mig ;P
Årstid: sommar!
Veckodag: Lördag
Glassmak: lakris!
Tid på dygnet: hm, 3 kanske? haha ingen aning faktist ;D

9 för tillfället:
Humör: trött och uttråkad.
Smak: ciggarett.
Kläder: Mjukisbralls och Fredriks tjockiströjja :).
Bakgrund: en bebis
Nagellack: nothing
Tid: 20:02
Omgivning: massor!.
Irritationsobjekt: tystnaden

8 första:
Bästa vän: Sharon
Screen name: vad är det?
Husdjur: mitt egna första djur va ett marsvin som hette Trulle.
Piercing: navlen.
Förälskelse: Joakim.
Musik: spice girls tror jag nog
Bil: -
Kyss: var nog med en som heter Daniel, när jag gick i 7:an ;P

7 senaste:
Cigarett: nyss
Mat: tacos
Dryck: mjölk.
Biltur: i söndags.
Kyss: söndags :)
Spelad låt: Toppen - vad söt du är
TV-program: vänner.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nepp.
Brutit mot lagen: jao.
Blivit arresterad: det kan man väll säga.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: nejdu.                                                                                                                                                        
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder: korta linnen!.
Mat: lax, kyckling.
Musik: Opra
Dryck: jafa!
Personlighetsdrag: Deprimerad.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: film, sms, msn och sov
Du kan höra just nu: fläkten i datan, tvättmaskinen, ljudet av när någon skriver på msn, sen hör jag inget mer
Du inte kan leva utan: min familj, mina vänner, min mobil och min data ;D
Du gör när du har tråkigt: fixar i ordning mig, kollar film, duschar och småäter .

3 personer:
Du kan berätta allt för: Sofia, Annah och Fredrik
Du tycker om: Fredrik, Sofia och min mamma!
Du inte gillar: vet inte faktist

2 val:
Kaffe eller te: te.
Vår eller höst: Vår.

1 önskan:
bli Gravid

Tisdag. ♥

hallooj!

Känns som veckorna bara rinner iväg, det va ju inte alls längesen det va tisdag? :O känns som igår typ... menmen, tisdag betyder ju andra avenyn för mig så jag sitter och väntar ut tiden tills jag inte står ut längre och måste lägga mig och kika på det :)

Jag har kommit på att rita är verkligen min grejj, jag tycker verkligen att det är så roligt! har suttit och gjort det ett tag nu, målar mest det som jag gillar, ni får se snart vad det är tänkte lägga upp lite bilder nämligen :) funderar på att köpa stflit (stavning?) och kolpennor så jag kan få måla mina egna tavlor, riktigt kul hade det varit, men tror det är ganska dyrt. men det är något jag sätter upp på min "ska ha" lista. 
 


ser man vem det är? ^^

Ja, ni ser ju vad jag gillar att måla, jag längtar så otroligt mycket tills min mage ser ut så! det är så vackert tycker jag :)
Nu ska jag ringa ett litet samtal, så hörs v senare!

PUSS


Måndag.

Hejsan.

I morse och under dagen va allting hur bra som helst! nu vet jag inte längre hur det är, jag orkar inte ens skriva något, jag är på så himmla dåligt humör, plus att jag är skit nervös med. jaja. nu ska jag lägga mig och kolla film och förhoppningsvis somna så denna dagen är över.

Nattinatti
PUSS

Söndag.

GodmorgonGodmorgon :)

Söndag idag, trist dag, fast jag är inte arg för det eftersom vi har lov både måndag och tisdag denna veckan, så känns som lördag idag :D
Vaknade idag av att pappa kommer in och sätter på ett brandlarm i mitt rum, vakna ganska snabbt kan jag lova, han stog bara och skratta. Dumma pappa! Jag har inte sovit alls bra inatt, har vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Har ni sovit bra? :)

Om en stund ska vi åka ut till min syster och hennes familj, träffa mina små systerbarn, eller ah små och små är dom ju inte längre, fast i mina ägon kommer dom alltid vara små bäbisar :D sen efter vi har varit där ska jag möta upp Fredrik så ska han åka med ut till sandared och sova där i natt, mysmys :)

Nu ska jag kika lite tv! hörs senare

Pussspusss

Lördag. ♥

tjollahoppsan!

Veckans skönaste dag är nu kommen, (skriver det lite sent, jag vet^^) idag har det inte hänt speciellt mycket, bara varit hemma! rätt skönt faktist. igår blev det jobb, dom ringde och behövde personal så det va bara att ta sig till mc donalds så fort som möjligt! Det gick bra, men har glömt bort hela kassan istort sett så jag fick vara ute i matsalen, hatar alla kaxxiga människor som gör allt för att man ska bli sur. jaja, det är iaf förbjudet att bli på jobbet. Efter det blev det hem och ta det lungt bara, käka pizza sen hoppa jag ner i sängen.

Vet ni vad jag ska få? en vattensäng!! hur gött är inte det lixom? :D kommer ju sova som en prinsessa varje natt :) hihih
det är nämligen våran barndomssäng eller vad man ska säga, när vi va små (jag, camilla,fredrik och rebecka) så sov vi alla 4 i den sängen, massa mysiga minnen :) hoppas den får plats i mitt rum bara!

I morgon kommer Fredrik (gärskog) hem till mig och sover där, gött att slippa sova ensam. Mycket söt kille det dära! :)

Nu tänkte jag faktist gå ut och röka och sen ska jag kika lite på tv!
Kanske skriver mer senare annars skriver jag i morgon (:

Sov gott allihopa!
PUUUSSS!


Fredag. ♥

God morgon :)

Eftersom jag inte skrev något igår (somnade väldigt tidigt) så tänkte jag att jag skulle börja med att berätta lite om gårdagen.
Dagen började som vanligt, vakna 06:00 och sedan åka med mamma ner till praktiken vid 06:45, sen va det bara att gå in och byta om och börja jobba, vid frukosten va allt som vanligt förutom en sak, jag fick en hejdå present, fick en söt liten kaktus av alla som jobbar där, så söta är dom! aldrig kännt mig så omtyckt på en praktikplats förut :) kommer sakna frukosten där, så roligt vi har haft det! alltid massa skratt!
Efter praktiken gick jag hem, kollade på film "while she was out" hette den, SKIT BRA! väldigt läskig, låg och bet i mitt täcke under hela filmen ^^ fjantig jag är, men den kan jag rekomendera :) Sa ju även tidigare att jag somna tidigt igår, tror jag somna vid runt 9 halv 10! och det är väldigt tidigt för att vara mig ;P

Och idag så vakna jag vid 08:15 fixade iordning mig, åkte till stan för att sedan möta mamma så vi kunde åka till sjukhuset, har varit hos ortopeden idag nämligen, jag har knäproblem som jag har haft sen jag gick i 3:an  ungefär. Så jag och mamma kom till sjukhuset och satte oss i väntrummet och blev nästan inropade med en gång, härligt att slippa vänta. Hälsade på läkaren powlaski någonting tror jag han hette, förstog inte så mycket av det han sa, så fick jag lägga mig på en säng så kolla han mina knän åså, så om några veckor ska jag tillbaka för att röntgas och om ca 3 månader ska jag göra en titthålsoperation, jag har alltid velat ligga på sjukhus och nu äntligen ska jag få göra det :D hahah jag vet att jag är konstig.
Nu är jag iaf hemma, tänkte kolla på en film snart whirlygirl tror jag den heter: :) måste bara säga en sak, alla säger att "patrik 1,5" är såååå bra, den suger ju! sämsta film jag sett typ. har ni sett den? vad tycker ni isf?:)

Skriver mera senare, ska kika filmen nu :)

PUSSS

Jag älskar dig! ♥


Onsdag. ♥

Hejsan :)

Då var det Onsdag igen, inte hänt speciellt mycket idag, varit på praktiken, är glad att det bara är i morgon kvar att vara där! har börjat tröttna som f*n på att laga mat, speciellt sån tråkig skolmat! Så någon mattant kommer jag inte bli! :)

Vet inte ritkigt vad jag ska skriva eftersom det inte har hänt så mycket idag, har bara slöat resterande tid av dagen efter praktiken, är riktigt trött nu med så blir till att sova strax!

Jag har fått en ny läsare som jag vet med, och det är inte vem som helst utan det är min
mamma :) har fått mycket bra kritik av henne för min blogg, tack så mycket!

nää nu ska jag sova! ni får ha en underbar kväll/natt, så hörs vi i morgon :)


Nattinatti sötnosar (:


Tisdag. ♥

Heej!

Förlåt för att jag varit så kass på att skriva nu dom senaste dagarna, jag har inte mått så bra, det har hänt en massa saker som jag önskar aldrig hade hänt. Ingenting jag vill skriva här, det är för personligt. En dag när jag kanske är mer stolt med mig själv kan jag berätta det!

Helgen sov jag mest bort och än är jag inte utvilad, hur ska jag göra för att bli piggare? jag hade kunnat sova dag in och dag ut känns det som. 
 Vad gjorde ni i helgen? hoppas ni inte hade lika tråkigt som jag! :)

Och vet ni vad? det är tisdag idag, vet ni vad det innebär? ANDRA AVENYN!! :D <3

Kanske skriver mer senare!

Puss&kram


RSS 2.0